MAPAX® - Det naturliga sättet att bevara matens höga kvalitet
Dagens kunder förväntar sig att god mat ska vara hälsosam, säker, minimalt processad och komma i en lockande förpackning. Färska livsmedel och färdigmat ska också kunna gå att köpa och tillreda, när som helst.

Upptäck det ultimata konceptet för kvalitetsmat
Mat som inte säljs i tid och därför returneras är ett storskaligt problem som allvarligt påverkar livsmedelstillverkares produktivitet. Modified Atmosphere Packaging (MAP) är en perfekt lösning på detta. Produkter som tidigare inte kunnat hållas färska under hela distributionskedjan kan nu erbjudas i butiker utan att tumma på kvaliteten. Denna naturliga metod blir allt mer populär runt om i världen.
AGAs MAP (Modified Atmosphere Packaging) säkerställer att matvarorna håller hög kvalitet på ett naturligt sätt. Metoden bibehåller även matens ursprungliga smak, konsistens och utseende bibehålls och kan minska svinnet, vilket leder till färre returer.
Kontakta oss få den MAPAX® lösning som bäst passar dina produkter!
Så fungerar MAP-tekniken
MAP-gasblandningarna består vanligtvis av samma gaser som luften vi andas består av: koldioxid (CO2), kväve (N2) och syre (O2).
Den rätta blandningen av gaserna påverkas av livsmedlet och dess egenskaper. MAP kan även komplettera andra konserveringsmetoder.